Su Jok Akupresür ve Tohum Terapi - İyileşme Atölyesi
     2 Gün / 12 Saat
     Cumartesi ve Pazar
     Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi
Şiddetli bir baş ağrısı mı çekiyorsunuz? Her iki elinizin başparmaklarında, bastığınızda birkaç dakika içinde başınızın ağrısını geçirecek noktalar var! Vücudunuzdaki gizli düğmeleri öğreterek sizleri müzmin ağrılarınızdan kurtarmak & iyileşmenin anahtarlarını sizlere vermek için bir araya geliyoruz! Vücudumuz ile inanılmaz benzerliği bulunan ellerimiz ve ayaklarımız, tıpkı bir uzaktan kumanda gibi vücudumuzun her organını ve buna bağlı kısımları harekete geçirir. Güney Kore dilinde “El-Ayak” anlamına gelen “Su-Jok”, akupresür (baskı), moksa (ısıtma) ve tohum terapi ile uygulanan tamamen doğal, anında ve yüksek etkili, yan etkisiz, pratik ve bilimsel bir iyileşme yöntemidir. Hayatınızın her alanında; hem okul, hem iş hem de sosyal yaşamınızda, performansınızı etkileyen fiziksel sorunlardan (mide, bağırsak, kalp vb.), tüm vücut ağrılarınızdan (migren, bel-boyun-sırt ağrıları, eklem ağrıları vb.), Su Jok yöntemini öğrenerek pratik ve etkili bir şekilde kurtulmanızı hedefliyoruz. Vücudumuzun ellerimize ve ayaklarımıza uygunluk sistemleri teorik olarak aktarıldıktan sonra, ilgili noktaların ellerimizde ve ayaklarımızda bulunması, “Akupresür”, “Moksa Terapi (Isıtma)” ve “Tohum Terapi” yöntemlerinin öğrenilmesi, eğitimin büyük bir kısmını oluşturan pratik uygulamalardır. Eğitimin ardından hem kendinize hem de yakınlarınıza Su Jok uygulayabilecek seviyeye gelirsiniz. Herkes tarafından kolayca öğrenilebilen temel Su Jok eğitimi ile “Her Eve Bir İyileşme Uzmanı” kazandırarak, amacımız sizin ve ailenizin ağrısız, kaliteli ve mutlu bir yaşam sürmesidir.

Kişisel hedefi daha az ilaç kullanmak, daha çok doğal yollardan iyileşmek olan herkes, kişisel gelişim alanında kendini geliştirmek isteyen, fizik tedavi alanında eğitim gören/hizmet veren herkes, sürekli masa başında, bilgisayar başında oturan tüm öğrenciler ve çalışanlar, kısacası vücudunun herhangi bir yerinde ağrısı olan ve kendi kendini iyileştirmek isteyen, aynı zamanda yakınlarına da faydalı olmak isteyen herkes bu eğitime katılabilir.

Eğitime katılmanız için sağlık görevlisi olmanız ya da anatomi bilmeniz gerekli değildir.

Yeditepe Üniversitesi çalışanlarına ve öğrencilerine, İSTEK Vakfı çalışanlarına %30 indirim uygulanacaktır.

Öğrencilere %20 indirim uygulanacaktır.

Minimum : 5 / Maksimum : 30
28/09/2018
  • Su Jok Terapi ve Özellikleri
  • Vücudun Ying - Yang Bölgeleri
  • Ellerimizin Vücudumuza Uygunluğu
  • Ayaklarımızın Vücudumuza Uygunluğu
  • Standart Sistem Uygunlukları
  • Böcek Sistem Uygunlukları
  • Mini Sistem Uygunlukları
  • Stimülasyon Yöntemleri

Akupresür & Moksa & Tohum Uygulamaları Katılımcılara Su Jok & Tohum Terapi kitabı hediye edilecektir.

1. Eğitmen
    Mine Ocak